Over Issimo

Koffie
Het betoverende koffie aroma van een heerlijke espresso van de beste Arabicabonen, geselecteerd en gebrand door de beste Italiaanse koffiebrander, Illycaffè. Van espresso en cappuccino tot freddo, uw voorkeur wordt ter plekke klaargemaakt door onze maestro de caffè en deze kunt u direct drinken of meenemen. Wat onze koffie speciaal maakt, is de espressomachine, een limited edition van Mistral.

Ontbijt
Italianen ontbijten niet, liever nemen ze een snelle cappuccino met een gevulde cornetto, die staand aan de bar worden geconsumeerd. De geur van koffie en vers gebakken cornetto doen de rest. U kunt zo’n snel ontbijt bestellen en meteen nuttigen of meenemen. Naar keuze kunt u hier andere broodjes en dranken aan toevoegen.

Lunch
Nederland is bekend om de broodjeslunch. Italianen hebben dit de laatste jaren geïntegreerd, maar toch anders. Lekker vers gebakken brood, met de beste ingrediënten van het seizoen, zoals San Daniele ham, Bresaola of verse buffalo mozzarella, maar ook een tramezzini met gerookte zalm, een salade of een pastagerecht. Ter afsluiting kunt u kiezen uit een selectie van zoete broodjes of sappen.

Heeft u geen tijd om bij ons van uw lunch te genieten, kies dan voor onze take away service.
 
Gift Shop
Issimo importeert alle producten en wijnen direct uit Italie. Verras uw familie en vrienden eens met een zonnig cadeau uit Italie, in plaats van een bloemetje.

Het interieur
Issimo is een designbar met een eigentijds Italiaans interieur, geïnspireerd door Illycaffè in Triëst. Het meubilair is ontworpen door Nobilis in Parijs en de stoffen zijn van Designers Guild.

De Roos
Bloemen versieren de mens, maar in Issimo versiert de mens de roos. Het uitgangspunt voor de schilder Antonio Fuertes. Antonio komt uit Spanje en komt regelmatig in het Hilton Amsterdam voor thema-opdrachten. Ook is hij meerdere keren te gast geweest tijdens de kunst RAI.

Private party
Het is soms moeilijk om voor maximaal 30 personen een stijvolle privé ruimte met een eigen identiteit te vinden. Issimo is de perfecte locatie voor u en uw familie, vrienden, collega’s of zakenrelaties. Wij kunnen uw wijnproeverij, ‘aperitivo’ of een borrel voor u gaat dineren in Roberto’s Restaurant organiseren.

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden voor uw ‘private party’ in Issimo. U kunt hiervoor contact opnemen met onze afdeling Groups & Events, tel: 020-7106065 (tijdens kantooruren) of e-mailen naar: