Over Issimo

Koffie
Het betoverende koffie aroma van een heerlijke espresso van de beste Arabicabonen, geselecteerd en gebrand door de beste Italiaanse koffiebrander, Illycaffè. Van espresso en cappuccino tot freddo, uw voorkeur wordt ter plekke klaargemaakt door Jose en deze kunt u direct drinken of meenemen. Wat onze koffie speciaal maakt, is de espressomachine, een limited edition van Mistral.

Ontbijt
Italianen ontbijten niet, liever nemen ze een snelle cappuccino met een gevulde cornetto, die staand aan de bar worden geconsumeerd. De geur van koffie en vers gebakken cornetto doen de rest. Het is mogelijk om uw ontbijt bij ons ter plekke te nuttigen of mee te nemen.

Lunch
Nederland is bekend om de broodjeslunch. Italianen hebben dit de laatste jaren geïntegreerd, maar toch net iets anders. Lekker vers gebakken brood, met de beste ingrediënten van het seizoen, zoals San Daniele ham, Bresaola of verse buffalo mozzarella. Ter afsluiting kunt u kiezen uit een selectie van zoete broodjes of sappen. Issimo importeert alle producten en wijnen direct uit Italie. Verras uw familie en vrienden met een Italiaans seizoensgebonden cadeau.

Het interieur
Issimo is een designbar met een eigentijds Italiaans interieur, geïnspireerd door Illycaffè in Triëst. Het meubilair is ontworpen door Nobilis in Parijs en de stoffen zijn van Designers Guild.

De Roos
Bloemen versieren de mens, maar in Issimo versiert de mens de roos. Het uitgangspunt voor de schilder Antonio Fuertes. Antonio komt uit Spanje en komt regelmatig in het Hilton Amsterdam voor thema-opdrachten. Ook is hij meerdere keren te gast geweest tijdens de kunst RAI.

Private party
Issimo is de perfecte locatie voor u en uw familie, vrienden, collega’s of zakenrelaties. Wij kunnen uw wijnproeverij, ‘aperitivo’ of een borrel voor u organiseren. U kunt hiervoor contact opnemen met onze afdeling Groups & Events, tel: 020-7106065 (tijdens kantooruren) of e-mailen naar: